Ontdek de echte pizza.

Tony’s trending recept: Siciliaanse pizza met hete aardappel | Recepten

Tony Gemignani, pizzameester en restauranthouder

Deze pizza kan op verschillende manieren gemaakt worden. Mijn favoriet is een Siciliaan.

Aardappelen zijn geweldig op pizza. De combinatie van Applewood gerookt spek, karnemelk Ranch, Calabrian & pikante pepers barst van de smaken. Ik weet dat Ranch als ananas is – het kan voor sommige operators een heiligschennend ingrediënt zijn – maar als het verkoopt, verkoopt het. Ik ben misschien een traditionalist, maar als het om bepaalde pizza’s gaat, ben ik altijd bereid om avontuurlijk te zijn. Misschien is dat de Californische benadering van koken. Het kan van alles of nog wat zijn, zolang het maar goed smaakt, met hoogwaardige ingrediënten. Deze pizza is overigens heerlijk.

TONY GEMIGNANI is een van Amerika’s meest invloedrijke pizzamakers. Instagram: @Capopizza Foto: Tony Gemignani

Credit : Bronlink

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

pizzapazzani.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart