Ontdek de echte pizza.

Waarom krimpt mijn deeg als ik het rol? (Doe ik het verkeerd) – Geweldige zelfgemaakte pizza

Om de beste pizzataartkorst te krijgen, moet u het deeg met de hand strekken. Veel bakkers zullen je vertellen om een ​​deegroller te gebruiken, maar meestal levert het strekken met de hand betere resultaten op. Een pin zal een groot deel van de lucht uit het deeg verwijderen en dit zal resulteren in een dichtere en minder getextureerde pizzataartkorst. Bovendien is het veel leuker en een geweldige manier om de kinderen bij het kookproces te betrekken.

Bovendien kunt u, als u het met de hand doet, het deeg een paar seconden op zijn plaats houden om het de kans te geven zich aan zijn nieuwe vorm te hechten.

Om de beste vorm te krijgen, legt u het deeg op uw werkblad. U moet een inkeping maken van ongeveer 2,5 cm rond de rand van het deeg; dit vormt de taartbodem. Vervolgens hoeft u alleen het binnenste gedeelte met uw vingers plat te maken.

De volgende stap is om de vlakke hand van je hand in een opwaartse beweging te gebruiken om aan het deeg te trekken en het te verplaatsen totdat je de gewenste maat hebt bereikt. Zodra het de juiste maat heeft, gooit u het deeg over uw knokkels en laat u het vallen zodat eventuele dikkere delen er gelijkmatig uitkomen.

Leg nu je basis op bakpapier of op een taartplaat of pan met een laagje vet of olie, bedek het met toppings en doe het in de oven tot het gaar is.

Credit : Bronlink

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

pizzapazzani.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart