Ontdek de echte pizza.

Tony’s trending recept: The Deluxe Cracker Thin Pizza | Recepten

Tony Gemignani, pizzameester en restauranthouder

Ik denk aan de goede voornemens voor het nieuwe jaar terwijl ik dit schrijf. Meestal staat een dieet op de meeste van onze lijsten. Koolhydraten snijden is het halve werk, dus waarom zou u het jaar niet beginnen met een cracker dunne / taverne pizza genaamd “The Deluxe”? Dit is een pizza-standaard uit Chicago. Het heeft typisch Italiaanse worst, groene paprika, champignons en uien. Deze stijl van pizza wordt traditioneel in vierkanten gesneden en het is een van de meest voorkomende combinaties voor elke Chicagoan. Ik roost liever reepjes rode paprika dan gehakte groene paprika’s. Ook gebruik ik niet zomaar een paddenstoel, maar heb ik liever gebakken champignons. In plaats van witte en in blokjes gesneden uien, gebruik ik gesneden rode uien. Voeg met de hand geknepen Italiaanse worst toe en deze combo is een tijdloze klassieker. Hier is tot 2021!

TONY GEMIGNANI is een van Amerika’s meest invloedrijke pizzamakers. Instagram: @Capopizza Foto: Tony Gemignani

Credit : Bronlink

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

pizzapazzani.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart