Ontdek de echte pizza.

Hoe onvoldoende verhit pizzadeeg te repareren – geweldige zelfgemaakte pizza

Soms realiseer je je misschien niet dat je pizza niet goed gaar is totdat je een hap van de pizzabodem neemt. Het is echter vrij eenvoudig om te bepalen of het pizzadeeg niet gaar is door naar de onderkant van de pizza te kijken.

Als de pizzabodem op de juiste manier gaar is, zal deze doorgaans knapperig en goudbruin zijn. Als er rauwe plekken zijn, is dit een teken dat je pizzadeeg niet gaar is en moet je misschien nadenken over hoe je je pizza’s kookt.

Verder is er een term in het pizzawerk dat bekend staat als gomlijn; dit verwijst naar een kleverige, kleverige laag tussen de tomatensaus en toppings en de pizzabodem. Dit wordt gevormd wanneer de pizza wordt beladen met koude toppings of kaas en vervolgens van de onderkant wordt gekookt in een razend hete oven. Om deze reden is het altijd aan te raden om uw ingrediënten voor het koken een beetje op kamertemperatuur te laten staan.

Credit : Bronlink

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

pizzapazzani.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart