Ontdek de echte pizza.

Vier je bedrijfsfeest of bruiloft in Italiaanse stijl

Heb je plannen om een evenement te organiseren waarbij je de gasten ook een maaltijd aanbiedt? Vaak is het lastig om een menu samen te stellen dat bij de wensen en de smaak van alle aanwezigen aansluit. Dit is eenvoudig opgelost als je gerechten uit de Italiaanse keuken op tafel zet. Kies je daarbij voor Lazzarella Italiaanse catering dan heb je er zelf ook nog eens geen omkijken naar.

Proef de sfeer van Italië

De gedachte aan Italiaans eten maakt bij veel mensen een positief gevoel los. Dat komt waarschijnlijk voort uit de gezelligheid en de zomerse ambiance. De herkenbare smaken uit de Italiaanse keuken spelen daar natuurlijk ook een rol bij, zeker als er gekookt wordt met authentieke ingrediënten als verse tomaten, olijfolie en kruiden als oregano en basilicum.

Met een Italiaans gerecht op het menu hoef je dus eigenlijk niet stil te staan bij het creëren van een gezellige sfeer. Het eten spreekt voor zich. En als je dan bovendien eten van goede kwaliteit aan je gasten serveert, kun je ervan uit gaan dat het feest voor iedereen geslaagd is.

Pizza als culinair hoogstandje

Italiaanse gerechten zijn veelzijdig en dat geldt niet in de laatste plaats voor de pizza. Dankzij de neutrale bodem zijn pizza’s met veel verschillende, smaakvolle ingrediënten te beleggen. Denk aan een pizza met diverse soorten kaas, Italiaanse vleeswaren of een veganistische pizza. De veelzijdigheid is waarschijnlijk ook de reden dat de pizza door heel veel mensen lekker wordt gevonden.

Een pizza wordt bovendien echt een culinair hoogstandje als je deze met ingrediënten van goede kwaliteit bereid en de pizza bakt in een houtoven. Nu is een houtoven vaak niet standaard aanwezig als je op een bepaalde locatie een feest organiseert. Maar dat los je eenvoudig op met een pizza foodtruck huren.

Ervaar het zoete, Italiaanse leven

Tijdens een evenement in Italiaanse stijl ervaar je zelf ook even wat de Italianen bedoelen met dolce vita, het zoete leven. Het is namelijk mogelijk om je feest tot in de puntjes door Lazzarella Italiaanse catering te laten verzorgen. Het menu bestaat uit heerlijke Italiaanse gerechten als pizza, antipasti en uiteraard ontbreekt bij het dessert de tiramisu en het Italiaanse ijs niet. Je gasten zitten aan lange, feestelijk gedekte tafels. Met sfeervolle Italiaanse muziek op de achtergrond, wordt het een feest om niet snel te vergeten.

 

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

pizzapazzani.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart