Ontdek de echte pizza.

Pesto Super Chicken Meatball Submarine | Recepten

Pesto Super Chicken Meatball

Schrijver:

Recept type: Voorafje

  • 2 pond gemalen kip
  • 2 eieren
  • ¾ kopjes Panko-paneermeel
  • ½ kopje gehakte verse peterselie
  • ½ kopje vers gesneden basilicum
  • ½ kopje ricotta kaas
  • 3 eetlepels gegranuleerde Parmigiano
  • ½ eetlepel zout
  • ½ eetlepel droge oregano
  • ½ eetlepel gedroogde basilicum
  • ½ eetlepel zwarte peper
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  1. Verwarm de dekoven voor op 450 F en stel de timer in op 12 minuten.
  2. Gebruik een grote kom, combineer alle ingrediënten en meng met gehandschoende handen om alles op te nemen.
  3. Knijp twee kleine stukjes van elk uiteinde van de stapel gemengd vlees en leg ze op een stuk folie in de vorm van een kwart. Gaar in de oven. Smaaktest voor smaakstof en pas indien nodig kruiden aan.
  4. Zodra de gehaktballetjes heerlijk smaken, pak je een halfbladige pan en bekleed je de bodem met bakpapier.
  5. Gebruik de 2-inch ijsschep om het kipmengsel tot aan de rand op te vangen. Plaats de mix op een weegschaal. Dit zou op, of dichtbij, twee ons moeten zijn.
  6. Na de controle, schep en rol elke gehaktbal en leg ze schouder aan schouder op het perkamentpapier.
  7. Plaats de gehaktballetjes in de oven en bak gedurende 12-15 minuten tot de interne temperatuur van elke gehaktbal 160 graden Fahrenheit bereikt. Bewaar tot montage.

3.5.3251

Credit : Bronlink

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

pizzapazzani.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0